Новопризначений прокурор Тернопільської області молодий Микола Петрушин вирішив закотити вечірку на новому робочому місці. Він влаштував корпоратив і зганьбився. Ганьба вилилася в мережу і тепер Петрушину доводиться виправдовуватися. Про це розповів адвокат Роман Маселко на своїй сторінці в Facebook Facebook.

Адвокат написав, що з власних джерел йому стало відомо, що Петрушин неабияк випив на святкуванні і почав вимагати клятв у вірності і виконанні всіх його наказів від нових підлеглих. Якщо вони не будуть йому беззаперечно підкорятися, то він їх буде "еб*ть, як тупих свиней".

На такі заяви під час корпоративу заперечив заступник прокурора Олександр Божко. Він зазначив, що Петрушин не має права робити подібні заяви і висувати подібні вимоги, прокурор повинен керуватися законом. На це Петрушин почав погрожувати і створювати проблеми для Божка.

Після цього Маселко зазначив, що Божко – це той самий прокурор, який не побоявся піти проти Портнова. Останній йому також погрожував " виеб*ать в тупий собачий рот». Заяви не пройшли даром для Петрушина і він був змушений виправдовуватися на прес-конференції.

Адвокат Маселко розповів про ганьбу Петрушина Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що Генеральний прокурор Ірина Венедиктова розповіла, що якщо будуть докази і склад злочину, то народного депутата від "Слуги народу" Олександра Юрченка притягнуть до кримінальної відповідальності.

Також Знай писав, що пленарне засідання Верховної Ради, що почалося 15 Вересня, стартувало з візиту до сесійної зали Генерального прокурора Ірини Венедиктової, а головним її меседжем стало повідомлення про розвиток подій навколо хабара "слузі" Юрченка.

Нещодавно Знай повідомляв, що в прокуратурі відзвітували про кількість справ, відкритих за фактом жорстокого поводження з тваринами.