У Тернопільській області 15 вересня на будівництві будівлі сталася трагедія. Кранівник приступив до роботи і перестав виходити на зв'язок. Його колеги по будівництву викликали рятувальників, щоб допомогти чоловікові. Повідомлення про подію надійшло рятувальникам о 9: 30 ранку.

Через кілька хвилин рятувальники вже висували Сходи до робочого майданчика баштового крана. Вони знайшли чоловіка без свідомості в кабіні крана і за допомогою спеціальних носилок і системи кріплень спустили його на землю. Однак медики не змогли допомогти потерпілому і лише констатували смерть.

Про подію йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС у Тернопільській області. Також рятувальники розповіли, що кранівник знаходився на висоті 30 метрів над землею і його колеги не змогли швидко надати допомогу.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі чоловік помер за кермом власного автомобіля. Трагічний інцидент стався на вулиці Кривоноса вранці 29 серпня. За словами свідків, 57-річний чоловік раптово відчув себе погано і помер у своєму автомобілі. Поруч із загиблим на момент трагедії перебувала його дружина, яка викликала швидку допомогу. На жаль, прибулій медичній бригаді залишалося лише констатувати факт смерті чоловіка.

Також Знай повідомляв, що 44-річного Андрія, який приїхав в Лодзі на заробітки, привезли додому в труні: чоловік, з яким вони працювали разом на будівництві, побив українця до смерті.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях раптово померли дві юні учениці Вищого професійного училища №3. Трагедія сталася протягом місяця. Дівчата вчилися в одній групі.