На Тернопільщині затримали групу домушників. Вони встигли винести цінності з однієї квартири в Тернополі. Спіймали зловмисників спільними зусиллями співробітники карного розшуку Тернопільщини та департамент стратегічних розслідувань Донецької області.

Правоохоронці розповіли, що вони вирахували пригоди «гастролерів» з Донбасу. Останні обчистили одну квартиру в Тернополі і попалися. Злочин вони скоїли 11 вересня в першій половині дня. Коли господарі повернулися додому, то виявили, що в квартирі були сторонні і влаштували бардак. З квартири зникли ювелірні прикраси і 768 тисяч гривень у різних валютах.

В ході розслідування правоохоронці вийшли на слід підозрюваних і незабаром їх затримали. Зловмисники хотіли втекти, протаранивши машини поліції, але у них нічого не вийшло. В автомобілі опинилися раніше судимі жителі Маріуполя і Києва. Правоохоронці затримали грабіжників на території Кременецького району.

Правоохоронці розповіли, що вони вилучили у підозрюваних у пограбуванні речові докази у вигляді особистих речей потерпілих, автомобіль, а також інструменти для розтину замків. Однак при них не виявили гроші, тому поліція зараз активно місце, де зловмисники сховали гроші і перевіряє їх на причетність до інших злочинів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Києві зловмисники пробралися в квартиру генерального директора одного з центральних телеканалів "1 + 1 Продакшн" Дмитра Зубка.

Також Знай повідомляв, що харків'ян попереджають про те, що в декількох місцевих ЖК з'явився підозрілий тип, який ходить по під'їздах і перевіряє чи зачинити двері квартир смикаючи їх за ручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які здійснювали крадіжки у Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях.