Тепла і сонячна погода протрималася першу половину вересня. Їй на зміну йдуть холоди і заморозки, але поки без опадів. Різке зниження температури синоптики обіцяють вже 18 і 19 Вересня.

У ці та наступні дні повітря буде прогріватися вдень до 14-19 градусів, а вночі стовпчики опустяться до 0...-3 градусів морозу на грунті. Температура повітря коливатиметься в різних регіонах країни в межах 2-8 градусів тепла. Вдень у західних регіонах температура сягатиме лише 9-15 градусів. Вже з 18 вересня середньодобова температура знизиться до 10-12 градусів.

Нещодавно Знай писав, що погода на 17 вересня ще порадує українців теплом. У четвер, 17 вересня, по всій території України очікується тепла, але дощова погода. Опади ймовірні в північних і західних областях країни, а також у Вінницькій області. Температура повітря в середньому складе близько + 25 +29 градусів, на заході буде прохолодніше.

Також Знай повідомляв, що 16 вересня пройшло під знаком теплого сонця і літнього тепла. Вересень вже перевалив за свій "рубікон", проте погода в Україні продовжує залишатися теплою і сонячною. Завдяки потужному антициклону, літо затримається в більшості регіонів України.

Нещодавно Знай передавав, що в жовтні киянам слід готуватися до "традиційних" туманів і нічних заморозків, проте вдень все ще буде плюсова температура. Це не завадить природі показати, всю свою міць. вже в другій половині жовтня потрібно чекати зниження температури і навіть снігопадів. Синоптики також передрекли українцям малосніжну зиму з частими відлигами.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще