На Тернопільщині мати розшукує сина, який поїхав до Польщі і зник там. Мешканка міста Бучач шукає молодого чоловіка 1994 року народження і просить допомогти знайти сина. Він вже більше місяця не виходить на зв'язок.

Надія Страмик розповіла, що син поїхав на заробітки до Польщі. Знайшов роботу і житло І місті Ключборг. Там працював, а потім розрахувався і вже збирався їхати додому. Після цього він пропав.

Пропав Страмик Михайло 1994 року народження. Його мобільний телефон вимкнений досі. Мама попросила допомоги у всіх, хто бачив або знає її сина допомогти знайти його. У пості вона опублікувала фото сина.

У коментарях користувачі підтримали жінку і навіть дали кілька корисних рекомендацій. Вони порадили звернутися в Інтерпол і в польську поліцію, щоб та почала пошуки зниклого хлопця. Також користувачі дали посилання на групу міста Ключборг в соцмережі і порекомендували жінці опублікувати пост там.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Івано-Франківську поліцейські виявили молодика, який тиждень не виходив на зв'язок з рідними. Він розпивав спиртні напої в покинутій будівлі з друзями і не збирався повертатися додому. Поліція затримала чоловіка і відправила рідним.

Також Знай писав, що в місті Дніпро пропала жінка. Дочка благає знайти найріднішу в її житті людину. Жінка пішла з дому і зникла 13 Вересня. Їй 41 рік і у неї є 14-річна дочка, яка не знаходить собі місця. Дівчина просить знайти її маму і повернути додому.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові поліція шукає безвісти зниклого молодого чоловіка. Він пішов з дому і не повернувся.