У Тернополі Держпросспоживслужба провела перевірки дотримання карантинних правил підприємцями. За результатами перевірок було складено 470 адміністративних протоколи. Як розповіли в організація, було проведено 15 360 перевірок та моніторингових спостережень за об'єктами або суб'єктами господарювання.

З початку карантину по COVID - 19 було виявлено 2960 порушень, складено 470 адміністративних протоколів і 3250 приписів. Крім того, Держпродспоживслужба провела ще 29 перевірок за останні два тижні.

Основна увага комісій приділялася агропродовольчим ринкам. Було складено 9 протоколів за фактом виявлених порушень у Тернополі, Бережанах, Монастириській, Чорткові, Шумську, Заліщиках, Бучачі та Козові.

Нагадавши, Знай писав, що на Хмельниччині жінка займалася роздрібною торгівлею без маски і була оштрафована на 17 тисяч гривень. Поліція склала протокол і направила документи до суду. Суд у свою чергу прийняв рішення оштрафувати хмельниччанку і змусив заплатити судовий збір, так як вона торгувала в недозволеному місці і ризикувала заразити людей коронавірусом.

Також Знай повідомляв, що в Хмельницькій області може збільшитися кількість населених пунктів, які можуть потрапити в" червону зону " карантину. Голова ОДА заявив, що червоними можуть стати Теофіпольський, Ярмолинський, Новоушицький та Красилівський райони та місто Нетішин.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що міністр Степанов провів нараду з мерами міст. За словами Степанова, мери міст були згодні з тим, що не повинні проводити зараз масові заходи, що треба організувати контроль на транспорті і ринках. У свою чергу вони запропонували інший режим роботи шкіл або дитячих садків.