На Тернопільщині у жовтні 2018 року стався інцидент, жертвою якого стала жінка. Вона померла від побоїв чоловіка, але дочки чоловіка просили суд не карати їх батька занадто суворо. Про це пише тижневик "Номер один".

Чоловік зайшов в будинок і побачив дружину, що лежить на підлозі. Вона знову була п'яною. Василь (імена дійових осіб змінені) розлютився через це і завдав кілька ударів ногою по тулубу і грудях жінки. Після цього він пішов займатися господарством, а коли повернувся в будинок, то зрозумів, що дружина мертва.

Тіло жінки так і лежало поперек коридору, а на обличчі застигла крапля крові. Василь повідомив про це своїй матері, а та вже викликала голову сільради, поліцію і лікаря. Правоохоронці встановили, що жертва померла від сильних ударів. Василь зі свого боку не приховував своєї причетності до події і в усьому зізнався.

Судмедекспертиза встановила, що жінка померла в результаті сильних ударів по животу і грудній клітці. Також судмедексперти підтвердили, що покійна дружина Василя перебувала в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Дочки в суді просили не карати батька занадто суворо. Вони розповіли, що суперечки і сварки з приводу пияцтва їх матері в сім'ї відбувалися дуже часто. Василь "виховував" дружину побоями через те, що вона заглядала в пляшку і з кожним місяцем все частіше і частіше. Враховуючи всі ці фактори суд прийняв рішення взяти під варту Василя на 4 роки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що дівчата-студентки, які стали жертвами наїзду п'яного майора в Києві, залишаються в лікарні. батьки розповіли, що п'яний майор знищив мрії їхніх дочок.

Також Знай писав, що в одному з дитячих будинків Одеси знайшли мертвою дівчинку-сироту.

Нещодавно Знай передавав, що під Івано-Франківськом працівники поліції Тисменницького району отримали виклик від 11-річного хлопчика, який просив надати допомогу йому та його сестричці.