Жінка ромської національність пограбувала літню жительку Тернопільської області. Зловмисниця винесла з будинку потерпілої 2 тисячі доларів і 14 тисяч гривень під приводом очищення грошей від псування і наклепу. Про це повідомляє відділ комунікації управління поліції в Тернопільській області.

У Чортківському районі до пенсіонерки в будинок зайшла невідома жінка ромської національності, яка заявила, що в будинку є псування і «брудні» гроші. Також вона розповіла, що сім'ю пенсіонерки чекає біда через псування. Щоб позбутися від псування і негативу потрібно очистити гроші за допомогою молитви.

Пенсіонерка без задньої думки винесла гроші і віддала їх шахрайці. Та сіла в машину і поїхала, а перед цим пообіцяла, що через кілька днів поверне гроші. При цьому пенсіонерка розповіла їй про те, що у неї є ще гроші на лікування внучки. Зловмисниця відмовилася їх брати.

Про цей інцидент пенсіонерка розповіла родичам, які і подзвонили в поліцію. Постраждала описала шахрайку і її машину. Це допомогло правоохоронцям швидко знайти циганку і повернути гроші постраждалій. При цьому шахрайка зізналася в обмані. Варто зазначити, що шахрайку розшукали вже на території Івано-Франківської області.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві камера зловила момент нахабної крадіжки в торговому центрі. На опублікованих у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook кадрах – жінки-ромки, що витягують гаманці у неуважних покупців магазинів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Києві, на Майдані Незалежності, чоловік упіймав на місці злочину фізично покарав закарпатських Циганок, які вкрали гаманець у жінки з трьома дітьми.

Нещодавно Знай передавав, що пасажири маршрутного таксі підняли шум і змусили водія зупинити автобус. Маршрутка стояла з зачиненими дверима, поки злодій не віддав гаманець.