Мер Тернополя Сергій Надал на своїй сторінці в Facebook опублікував відео, в якому хлопець і дівчина розповіли про те, як люблять місто і як їм вдалося з'єднати свої серця за допомогою сучасних рішень влади.

Хлопець і дівчина розповіли, як вони познайомилися і як полюбили один одного. Також вони показали, як люблять рідне місто. Молоді люди прокотилися на велосипедах по набережній Тернопільського ставу і похвалилися спільним захопленням.

Після розповіді про дружбу і кохання молоді люди показали всім, як їм вдалося зареєструвати шлюб без очікувань і заяв, походів в ЗАГС. Вони продемонстрували нову систему для онлайн реєстрації шлюбів. 2-3 дні і шлюб вважається зареєстрованим без свідків і підписів.

#люблю_Тернопіль ТЕРНОПІЛЬ - МІСТО КОХАННЯ Місто зустрічей! Місто першого кохання! Тернопіль - місто, де хочеться любити та створювати сім‘ю!

Geplaatst door Сергій Надал op Donderdag 17 september 2020

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що мер Тернополя Сергій Надал продовжує працювати і виконувати свої зобов'язання перед городянами попри хворобу. Він працює вдома і виходить на зв'язок з підлеглими регулярно. Під час своєї хвороби Надал зміг захистити право тернополян і всіх українців на освіту і роботу.

Також Знай повідомляв, що мер Тернополя Сергій Надал знову зійшов з Міністром охорони здоров'я Максимом Степановим. Цього разу він запропонував опоненту перестати ділити Україну на зони. 14 вересня пройшла селекторна нарада, на якій головою виступав Максим Степанов.

Нещодавно Знай передавав, що Сергій Надал звинуватив міністра охорони здоров'я Максима Степанова в спробі тиску на ситуацію в Тернополі за допомогою пошуку нових випадків зараження коронавірусом.