На Тернопільщині в місті Теребовля на кладовищі з'явилося звалище в непризначеному для цього місці – на місці пам'ятника воїнам УПА. Небайдужі мешканці міста звернули увагу місцевої влади на те, що такого сміттєзвалища бути не повинно. Однак по сьогоднішній день на цьому місці нічого не змінилося.

Активісти виклали в мережу фото, на якому видно, що біля пам'ятника дійсно розкидане сміття. Поруч стоїть сміттєвий контейнер. За пам'ятником воїнам УПА йдуть могили людей. Однак нікого не збентежило, що тут лежить сміття.

Активісти зазначили, що в першу чергу винна влада, так як допустила і дозволила встановити сміттєвий контейнер біля пам'ятника. Також владу звинуватили в тому, що не проводиться прибирання цього місця, а значить і створення стихійного звалища.

СЛАВНИХ ПРАДІДІВ ВЕЛИКИХ ПРАВНУКИ ПОГАНІ Ганебна ситуація склалася в Теребовлі, де люди та влада перетворили пам'ятник...

Geplaatst door Правий сектор / Теребовля op Donderdag 17 september 2020

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Під гарячу руку потрапили і ті, хто в церковні свята і в звичайні дні йдуть до церкви повз цього смітника, б'ють себе в груди, показуючи, які вони патріоти і тут же виносять сміття до пам'ятника.

Також в пості є і вимога до місцевої влади. У ньому активісти заявили, що потрібно прибрати звалище і очистити територію. До жителів Теребовля вони також звернулися і попросили не топтатися на могилах людей, які загинули за нашу країну.