На Тернопільщині померла вчитель і директор Школи в селі Рекшин Бережанського району Оксана Заєць. У неї були симптоми коронавірусної інфекції, але результати тесту досі не були відомі. Станом на ранок понеділка 21 вересня результати тесту не приходили.

В останні дні жінка перебувала в лікарні під наглядом медиків Бережан. На жаль, медики виявилися безсилими.

Оксана Заєць була шанованою людиною в селі. Колеги цінували її досвід і бажання зробити школу більш комфортною для дітей. Її друзі та колеги говорили, що в Оксани ніколи не опускалися руки. Нещодавно Оксану Заєць обрали депутатом до Нараївської громади, де вона мала представити інтереси села.

Нагадавши, Знай повідомляв, що туристи з Тернопільщини пішли в похід в Карпати, який завершився трагедією. Один з учасників групи помер в горах. Його тіло екстрено евакуювали рятувальники. Трагедія трапилася 17 вересня на горі Кліфа. У чоловіка різко погіршилося самопочуття. Йому викликали рятувальників, але медики констатували смерть чоловіка. Як з'ясувалося, чоловік жив у Збаражі. Його тіло забрали в морг, а потім транспортують додому для поховання.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині попрощалися з відомим чиновником і громадсько-політичним діячем, колишнім головою Чортківської РДА Олександром Стадником. Олександр Стадник пішов з життя в 58 років. За своє життя він встиг завоювати славу по всій області. Зліт його кар'єри припав на 2005-2006 роки. Тоді він став керівником Чортківської ОДА.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях помер відомий письменник Мірча Лютик. Лауреат премій Спілки письменників Молдови, Міжнародної премії імені І. Франка, премій імені Д.Загула, імені Мірчі Стреінул та імені С. Воробкевича.