Лелека з Тернопільщини знайшов притулок на Прикарпатті, де йому забезпечили комфортне життя серед родичів. Птах не зміг полетіти разом зі своєю зграєю і залишився в Україні. Холоди могли вбити лелеки, але птиці на допомогу прийшли жителі села Романівка Теребовлянського району.

Подружня пара взяла лелеку до себе, але потім з'ясувалося, що догляд за птахом потрібен більш складний, ніж за традиційними домашніми птахами. Тому було вирішено передати лелеку фахівцям.

У зоокуточку в парку Топільче в Тернополі їм відмовили, так як у них не виявилося належних умов. Однак там підказали, що в Івано-Франківській області є фахівці. На щастя, птах перенесла добре далеку дорогу і вже адаптувалася на новому місці. Лелеки помістили в Центр реабілітації, де вже живуть кілька десятків його родичів. Птах був кілька днів на карантині.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в суботу, 12 вересня, в Дарницькому районі на вулиці Російській від господарів полетів папуга корелла. Птах не зовсім здорова і потребує лікування. Маленький втікач може перебувати в районі вулиці Россошанської. Власники просять допомогти знайти втікача і повернути його додому.

Також Знай повідомляв, що на Рівненщині лелека втрутився у футбольний матч, птицю намагалися відігнати за межі поля, але він тільки шипів. Футболістам-любителям Сарненського району на Рівненщині під час одного з футбольних матчів завадив лелека. Птах під час останнього матчу прилетів на футбольне поле чим завадив гравцям.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що жителі Осокорків вже кілька днів спостерігають за пригодами папуги Корелли, який гуляє зі зграєю голубів.