На Тернопільщині вогонь знищив тюки з соломою, які були приготовлені селянами на зиму. Інцидент стався в селі Касперівці в Заліщицького району. Пожежники отримали виклик до місця пожежі о 13:47 20 вересня.

Коли пожежний розрахунок приїхав на місце загоряння, то вогонь вже охопив близько 20 метрів квадратних приміщення, де зберігалася солома. Після локалізації пожежі та її ліквідації стало зрозуміло, що полум'я знищило 600 тюків з соломою. Ще 400 тюків пошкоджено вогнем.

Нагадавши, Знай писав, що 17 вересня на набережній у Запоріжжі сталася ДТП зі студентами-медиками з Марокко. У страшній аварії загинули три людини, ще троє перебувають у лікарні. Четверо з тих, хто перебував у машині, є студентами Запорізького державного медичного університету. Вчора, 20 вересня на території університету відбулася панахида за загиблими в ДТП.

Також Знай повідомляв, що в Києві на Лівому березі Дніпра все затягнуло димом. Смог стоїть над Троєщиною та іншими спальними мікрорайонами. Сизий дим жителі столиці зняли з власних вікон сьогодні вранці. У понеділок 21 вересня ранок почався з затягнутого неба і запаху гару в повітрі і в квартирах киян. Причиною такої ситуації є пожежа на найближчому сміттєвому полігоні в Дарницькому районі. Пожежники працювали добу над тим, щоб погасити полум'я і звільнити кілька районів Києва від смердючого диму.

Нещодавно Знай передавав, що в обласному центрі Закарпаття, біля Боздоського парку, 20 вересня близько 19.40, з невідомих причин на ходу загорівся трицикл.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще