На Тернопільщині мешканці Кременця обурені роботою супермаркету, який приймає покупців цілодобово. На автостоянці магазину постійно розважаються люди. Вони випивають і влаштовують гулянки до пізньої ночі. Про це пишуть у «типовому Кременці» у Facebook.

17 вересня пройшла зустріч мешканців прилеглих будинків з поліцією. На заході були присутні і керівники міських правоохоронців. Жителі розповіли про проблеми і поскаржилися на бездіяльність правоохоронців.

Керівник поліції Кременця Анатолій Ігнатюк розповів, що правоохоронці реагують на заяви громадян, доказом чого є низка протоколів, які вони склали на порушників порядку. Також він звинуватив у всьому супермаркет, в якому цілодобово продається алкоголь. Однак даним питанням має зайнятися міська рада. На черговій сесії має бути розглянуто питання про заборону продажу спиртного в нічний час.

Далі правоохоронець розповів, що супермаркет і автостоянка є приватною власністю і забезпечення правопорядку є обов'язком власника. Це питання також буде врегулювати міськрада найближчим часом. Також Ігнатюк пообіцяв взяти ситуацію з розпиванням спиртних напоїв на стоянці біля супермаркету під контроль.

Віталій Савчук: "НА КОНТРОЛІ ГРОМАДИ ТА ПРАВООХОРОНЦІВ Уже довгий період часу жителі прилеглих будинків біля маркету АТБ...

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
Geplaatst door Типовий Кременець op Zaterdag 19 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що в Києві затримали за крадіжку товару в супермаркеті співробітника податкової інспекції. Йому дуже терміново знадобилися засоби контрацепції і лубриканти.

Також Знай розповідав, що українка поскаржилася на популярну торговельну мережу супермаркетів Billa. За її оцінкою, в цих магазинах регулярно наживаються на клієнтах за рахунок різноманітних схем, кращого залишає бажати і дотримання протиепідеміологічних норм.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові вже близько тижня місцевий супермаркет забруднює вулицю потоком рідини невідомого походження.