На Тернопільщині на 85 році життя помер відомий вчений, викладач і лікар, кандидат медичних наук Ленгін Гута. Медик пішов у кращий світ 20 вересня. 21 вересня його вже провели в останню путь.

Ленгін Гута народився в 1936 році. Все своє життя і всі сили віддав акушерству та гінекології. Він завоював довіру у пацієнток Тернопільщини. Також багато сил ця людина віддала навчанню майбутніх медиків. Він брав участь у підвищенні кваліфікації медиків. Разом з дружиною виховував двох дітей, які вже подарували йому 5 онуків і 4 правнуків.

Про смерть вченого розповіла його колега доцент Тернопільського медичного університету Наталія Грималюк.

Шановні друзі ! 20 вересня 2020 на 85 році життя відійшов у вічність знаний лікар, інтелігент, гуманіст, патріот...

Geplaatst door Наталя Грималюк op Zondag 20 september 2020

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в одній з лікарень Львівської області через помилку лікарів помер студент медичного університету з Самбірщини Юрій Столяр. Стало відомо, що молодий чоловік не пережив складнощів зі здоров'ям і його серце зупинилося.

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі на 75-му році життя помер ректор ДНУ Микола Поляков. У понеділок, 21 вересня на 75-му році життя помер ректор Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара Микола Поляков.

Нещодавно Знай передавав, що помер видатний хормейстер Дніпропетровського оперного театру. У Дніпрі помер головний хормейстер, а також заслужений діяч мистецтв України Валентин Пучков-Сорочинський. Після того, як він у 1977 році закінчив навчання в Донецькому інституті. Почав працювати хормейстером у Дніпропетровському театрі.