Тернопіль розпрощався з ще одним завидним нареченим. На рушник встав відомий Тернопільський шоумен Юрій Мікоф. Свято пройшло на відмінно. Молодята розрізали весільний торт.

Фотографії з урочистого заходу Мікоф вже встиг викласти на своїй сторінці в Instagram. На весіллі заспівав пісню Віктор Павлік, який не скасував концерти навіть після смерті сина. Фото зі співаком шоумен виклав одним з перших.

Також шоумен показав, як він з новоспеченою дружиною розрізають весільний торт, а за ними горять феєрверки.

Нагадавши, Знай писав, що Молода дівчина Віктора Павлика скасувала весілля з артистом. Про це Катерина Репяхова розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина розповіла, що вони планували одружитися ще 18 серпня, але весілля довелося відкласти. В якості причин вона назвала пандемію і смерть сина співака.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Тернополі зіграли весілля доньки відомого політика Ігоря Побера. Він повідомив про це на своїй сторінці в соцмережах. Церемонія одруження та вінчання пройшла в Тернополі 3 вересня. Таким чином, в місті стало менше на 1 завидну наречену. Відео та фото з весілля дочки бізнесмен опублікував у соцмережі.

Нещодавно Знай передавав, що в 2020 році в Тернополі пройшло ще одне гучне весілля. Заміж вийшла блогерка і завидна наречена. Вона зв'язала себе узами шлюбу зі своїм колегою по цеху з Івано-Франківська. Пара вже кілька місяців проживала спільно і нарешті зважилася на створення сім'ї.