У Тернополі вранці 23 вересня сталася трагедія, що шокувала все місто. У власній квартирі виявили мертвою вчителя та завуча школи №11. 53-річна жінка не вийшла на роботу і колеги захвилювалися, пише 20 хвилин.

Вони почали їй дзвонити, але трубку ніхто не брав, тому вони вирішили попросити про допомогу сусідку Анжели Макаренко. Жінка зайшла в квартиру і побачила тіло з закривавленими ранами. Поліція виявила в приміщенні ідеальний порядок і викликала родичів для більш детального опису майна загиблої. Також Експерт після першого огляду тіла заявив, що жінці пошкодили голову і шию.

Колеги Анжели Макаренко відгукуються про неї, як про висококваліфікованого фахівця. Вони кажуть, що ця жінка якщо береться за справу, то виконує його на відмінно. Вона завжди приходила в школу однією з перших, тому сьогодні вранці колеги насторожилися, коли Анжелу Макаренко не застали на робочому місці. Бити на сполох почали, коли жінка не прийшла на 1 урок.

Вже в середині дня стало відомо, що поліція виявила передбачуваного вбивцю. Ним виявився 44-річний співробітник одного з банків Тернополя. Він повісився, а тіло виявили в шахті ліфта одного з багатоповерхових будинків на проспекті Злуки.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Поліція обґрунтовано вважає, що цей чоловік розправився з учителем, так як він останній, хто бачив живою жінку. Він спілкувався з нею до пізнього вечора. Його також бачили в школі, а в приблизний час смерті Анжели Макаренко ця людина була в її квартирі.

Поліцейські перевіряють чоловіка, який вчинив самогубство, на причетність до вбивства вчительки

Поліцейські перевіряють чоловіка, який вчинив самогубство, на причетність до вбивства вчительки

Geplaatst door Поліція Тернопільської області op Woensdag 23 september 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що завуча школи №11 Анжелу Макаренко вранці знайшли мертвою у власній квартирі.

Також Знай писав, що багатодітну маму розстріляли поки діти були на дистанційному уроці.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові син убив батька за те, що той почав пити.