У Тернопільському національному технічному університеті ім. Івана Пулуя помер перший декан факультету управління та бізнесу у виробництві, кандидат технічних наук, професора кафедри Андрія Оксентюк. Він помер на 73 році.

Андрій Оксентюк народився в селі Куликів у Кременецькому районі. Навчався і почав свою наукову кар'єру в Міському університеті «Львівська політехніка». Він працював асистентом, доцентом кафедри технології машинобудування Тернопільського державного технічного університету. З 1995 р. по 2010 р.. - декан факультету управління та бізнесу у виробництві. З 2010 р.по 2016 - професор кафедри менеджменту у виробничій сфері. Автор понад 40 наукових праць.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині помер видатний акушер-гінеколог, якого любили і поважали більшість жінок регіону. Він залишив незгладимий слід у медичній науці і був "батьком" для багатьох студентів. Чоловіка не стало на 85 році життя.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині ще одна раптова смерть. Цього разу трагічна новина прийшла з Тернопільського національного медичного університету - у вічність пішов професор Володимир Кондратюк. Володимир Андрійович Кондратюк був ветераном університету. Він був завідувачем, професором кафедри загальної гігієни та екології, доктором медичних наук Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові в неділю, 30 серпня, помер 72-річний поет Ілля Ріссенберг. Ілля Ісаакович Ріссенберг народився в 1947 році в Харкові.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще