На Тернопільщині кіт накинувся на дитину та літнього чоловіка. Від укусів тварини постраждали 11-річна дівчинка і 56-річний чоловік. За їх здоров'ям спостерігають лікарі. Про це повідомляє Погляд.

19 Вересня домашній кіт покусав дівчинку. Тварина кинулася на дитину і подряпала. На наступний день кіт вже кинувся на чоловіка. Після цього потерпілий убив тварину і відніс труп на дослідження в Держпродспоживслужбу. Поки результатів дослідження не було, але фахівці підозрюють зараження сказом.

Варто відзначити, що з кожним роком стає все більше бездомних тварин. Незважаючи на зусилля волонтерів їх популяція менше не стає. На жаль, недбайливі господарі викидають на вулицю надягли "іграшки", які залишаються під відкритим небом і вмирають в муках.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в парку Тернополя жалісливі городяни виявили в одному з парків міста породисту собаку. її прив'язали до дерева на повідку і кинули в лісосмузі. Тварина провела на прив'язі дві доби, поки не знайшли волонтерів, які прийняли рішення забрати собаку. Очевидці розповіли, що тварина поводилася агресивно.

Також Знай писав, що 22 вересня, в Макарові (селище в Київській області) біля міні-маркету "Фора" зграя бездомних собак накинулася на дитину. Мама хлопчика розповіла, що собаки покусали праву ногу, живого місця немає від коліна до ступні. Першу медичну допомогу дитині надали в музичній школі, куди він йшов.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в одному з парків Тернополя виявили мертву тварину без ознак насильства або слідів укусів інших тварин. Фото Тварини розмістили в соцмережі. Фото було зроблено в парку Національного Відродження. Там тернополянка виявила мертву білку. Тварина не постраждала від укусів або рук людини.