У Рівненській області рятують 4-місячного малюка, який страждає від складного захворювання печінки, жовчного та жовчовивідних шляхів. Батьки маленького Кирила борються за кожен день життя синочка, але їм не обійтися без допомоги українців.

Сім'я Макарицьких стала батьками 4 місяці тому. Медики говорили, що у маленького Кирюші фізіологічна жовтяниця, яка повинна пройти, але стан дитини погіршувався. Малюк досі втрачає вагу, хоча повинен набирати.

Після довгих обстежень лікарі поставили діагноз атрезія жовчовивідних шляхів. Ця хвороба характеризується непрохідністю жовчовивідних шляхів і є вродженою патологією. У рідкісних випадках у дітей внутрішньоутробно не розвиваються жовчовивідні шляхи. Єдиним лікуванням є операція по створенню таких проток. Це пластична операція, на яку і збирають гроші батьки Кирюші.

Geplaatst door Dmitry Khizhnyak op Donderdag 24 september 2020

На даний момент стан хлопчика важкий, втрачається вага, коли цінний кожен грам. Сім'я просить допомогти зібрати страшну для них суму в 150 тисяч євро, яку самі вони ніколи не зберуть. У цю суму входять додаткові витрати на супровід дитини і підтримання його стану до операції.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Пустомитівщині лікарі не змогли врятувати життя 32-річної жінки, яка довгий час боролася з раком молочної залози.

Також Знай повідомляв, що на Прикарпатті онкохворий хлопчик залишився без житла.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті онкохворий хлопчик залишився без житла. Сім'я втратила житло через пожежу.