У Тернополі знову змінився колір карантинної зони-місто стало червоним. Таке рішення було прийнято під час позачергового засідання Держкомісії з ТЕБ і НС 24 вересня. Нове зонування діятиме з 28 вересня.

За результатами засідання Тернопіль та Бережани залишаться у червоній зоні. Помаранчеву зону поповнили Кременець та Чортків, а також Бережанський, Борщівський, Бучацький, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Зборівський, Козівський, Кременецький, Лановецький, Монастирський, Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський, Тернопільський, Чортківський та Шумський райони.

Нові епідемічні зони встановлюються на наступні 14 днів.

Нагадавши, Знай писав, що мер Тернополя Сергій Надал продовжує працювати і виконувати свої зобов'язання перед городянами попри хворобу. Він працює вдома і виходить на зв'язок з підлеглими регулярно. Під час своєї хвороби Надал зміг захистити право тернополян і всіх українців на освіту і роботу. Він виконав обіцянку і захистив вчителів від штрафів за прийом дітей до навчальних закладів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай повідомляв, що учні однієї зі шкіл Тернопільщини зняли кліп, в якому подякували вчителям за дистанційну форму навчання під час жорсткого карантину. Діти з Озерянської школи показали, як вдячні вчителям за їхню працю.

Нещодавно Знай передавав, що для маленьких тернополян книговидавці підготували сюрприз у вигляді доповненої реальності в підручниках. Книги для учнів третіх класів, які навчаються за програмою «Нова українська школа» отримають сучасні можливості.