У Тернополі розшукують літнього чоловіка, який поїхав з рідного села Острів в обласний центр і зник. Співробітники Тернопільського відділення поліції оголосили в розшук Ткачука Миколу Васильовича 1959 року народження.

Чоловік зник 22 вересня і досі не повернувся додому і не вийшов на зв'язок з рідними. У день зникнення він сказав рідним, що поїде до Тернополя і після цього він зник. Правоохоронці попросили зателефонувати на гарячу лінію 102 всіх, хто знає, де знаходиться зниклий або бачив його.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві зникла дитина з важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області. Дівчинка вночі пішла з місця свого постійного проживання по вулиці Кубанська в селі Софіївська Борщагівка, що під Києвом. Її зникнення батьки помітили тільки вранці. Дівчинці 14 років, у неї довге волосся і звичка сутулитися.

Також Знай повідомляв, що у Львові встановлюють особу померлого чоловіка, якого виявили на одній з вулиць міста. Шевченківський ВП ГУНП у Львівській області встановлює особу непізнаного трупа. Зазначається, що тіло чоловіка виявили у Львові за адресою вулиця Мазепи 22. правоохоронці розмістили фото мертвого чоловіка і попросили впізнати його.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпропетровській області зник Стародубцев Олександр Олексійович. Він пішов з дому ще 3 вересня, близько 9 години ранку. Хлопця з того моменту ніхто не бачив, і почали розшукувати в Дніпрі і по всій області.