На 80 - му році життя помер Мирослав Закалюжний. Він більшу частину свого життя віддав Тернопільському національному медичному університету. Керівництво університету і викладацький склад висловили жаль з приводу смерті ветерана цього вузу.

Пішов у вічність викладач і колишній завідувач кафедри іноземних мов. Він залишив незгладимий слід у роботі зі студентами, передав знання тисячам фахівців.

Для колег Мирослав Закалюжний був прикладом невпинної працездатності, мудрості і щирості. Колеги і професорсько-викладацький склад вузу сумує з приводу цієї втрати.

Панахида за покійним відбудеться 25 вересня об 11 годині за адресою вулиця Живова 28/71. Поховають викладача у рідному селі на Львівщині цього ж дня.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Тернопільському національному технічному університеті ім. Івана Пулуя помер перший декан факультету управління та бізнесу у виробництві, кандидат технічних наук, професора кафедри Андрія Оксентюк. Він помер на 73 році.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині на 85 році життя помер відомий вчений, викладач і лікар, кандидат медичних наук Ленгін Гута. Медик пішов у кращий світ 20 вересня. 21 вересня його вже провели в останню путь.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові від коронавірусу померла депутат облради Мирослава Лісна.