Тернопільський маршрутник спростував рішення суду про те, що він порушив протиепідеміологічні норми під час виконання маршруту №11. Детальніше про це розповідає прес-служба Тернопільського Апеляційного суду.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що 19 серпня 2020 року суддя Тернопільського міськрайонного суду визнав винним водія маршрутки №11 у вчиненні адміністративного правопорушення згідно зі статтею 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей). На водія було накладено штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Однак, винуватець відмовився миритися з рішенням суду тому подав апеляцію до Тернопільського Апеляційного суду. За його словами, поліцейський, який виписав штраф, не зафіксував перевищення кількості людей в салоні маршрутного таксі – правоохоронець лише зняв зовні як пасажири виходили з автобуса і те, що всередині ще залишилися люди.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зі слів сторони обвинувачення, маршрутник перевозив у салоні 34 людини, що перевищує встановлені карантинні норми. Однак, з доказів був лише запис з нагрудної камери, а на записі не було видно точної кількості людей.

У зв'язку з цим Апеляційний суд визнав недійсним рішення міськрайонного суду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі затримали при вимаганні хабара голову міської податкової інспекції та його сина.

Як повідомляв портал Знай.иа, тернополяни одружуються в обхід закритого на карантин Рагсу-вірус любові не перешкода.

Також Знай.иа писав, що Тернопільський бізнесмен Богдан Порицький намагався сховатися від журналістів проекту «СтопКор».