На Тернопільщині дітей до школи возять шкільні автобуси, але їхня робота не влаштовує батьків. Одна з мешканок Бережанського району Ірина Прийдун поскаржилася на якість обслуговування дітей. Жінка розповіла, що за дітьми в автобусі ніхто не дивиться, а супроводжуючий відповідальний просто їде і не контролює, хто входить і хто виходить.

Ірина написала, що вивела свою дитину-першокласника до зупинки в Лісниках, а коли підійшов автобус, дитину взяли, а її вигнали. Вона хотіла відвезти дитину в школу, щоб упевниться, що він цілий і неушкоджений потрапить на заняття. Вона залишилася на зупинці без можливості виїхати.

Далі жінка розповіла, що діти на автобусі під'їжджають не до школи, а виходять біля «Білого дому», а далі вони йдуть через двори і будівництво самостійно. Ірина зазначила, що хоче бути впевнена, що її дитина добереться до школи здоровою і її не покусають бродячі собаки. Також вона запитала, Хто повинен нести відповідальність за дітей, поки вони не приїхали в школу. Назад до автобуса діти йдуть тим же шляхом, а потім молодші школярі з рюкзаками змушені стояти, так як більшість місць займають старшокласники.

Вона зазначила, що посадку і висадку ніхто не контролює, супроводжуючий просто їде в автобусі. В кінці поста Ірина Прийдун зазначила, що нічого не має проти того, щоб діти їхали в школу без батьків, але хоче бути впевнена, що вони доберуться до школи в цілості й схоронності.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Новій Зеландії шкільний автобус зіткнувся з поїздом, постраждали 40 осіб. Аварія сталася в населеному пункті Банніторп недалеко від міста Палмерстон-Норт на Північному острові.

Також Знай писав, що в Україні Школи в попихах готувалися до початку чергового навчального року в умовах карантину.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій шкільного автобуса став шкільним учителем.