У Тернополі попрощалися із завучем школи №11 Анжелою Макаренко, яку кілька днів тому вбили у власному будинку. Жінку виявила сусідка, яка з правоохоронцями зайшла до неї в будинок. Ініціаторами відвідування стали колеги загиблої.

Вони занепокоїлися, коли Анжела Макаренко не прийшла на роботу і запізнилася на 1 урок, хоча за жінкою такого раніше не помічали. Правоохоронці почали розслідування і незабаром вийшли на 43-річного знайомого загиблої Анжели Макаренко.

Поліція вважає, що у підозрюваного були мотиви розправитися з учителем. Підозрюваного знайшли повішеним в шахті ліфта в будинку, поруч з будинком завуча. Правоохоронці схиляються до версії, що конфлікт стався на грунті грошей, чоловік наніс важкі травми голови вчителю, а потім, усвідомивши або не витримавши скоєного наклав на себе руки.

Зараз спливли нові деталі-співробітник банку, який покінчив з собою, був знайомий із загиблою 3 роки. Вона була клієнткою банку, в якому чоловік був директором філії. Він допомагав закуповувати для школи канцтовари та інші необхідні речі. При цьому діти банкіра вчилися в іншій школі. Після вбивства банкір забрав телефон Анжели Макаренко і викинув його на вулиці Лепкого в Тернополі.

Дружина банкіра не йде на контакт з журналістами, а її чоловік не залишив записки перед самогубством. Його дружина нещодавно відкрила салон краси, але бізнес поки не працює. У поліції не заперечують особистих мотивів розправи над учителем, але більше схиляються до грошового питання.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі почалася панахида за вбитою завучем школи №11 Анжелою Макаренком. Труну з тілом жінки виставили в будинку скорботи на Микулинецькій.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі поліція продовжує розслідувати вбивство завуча загальноосвітньої школи Анжели Макаренко.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі вранці 23 вересня сталася трагедія, що шокувала все місто. У власній квартирі виявили мертвою вчителя та завуча школи №11.