На Черкащині з'явилася оригінальна карета, запряжена кіньми. Житель Черкаської області Микола Юрченко придбав Старий "Москвич", щоб створити свій конемобіль. Про це повідомляє Суспільне.

Чоловік вирішив придбати старий автомобіль, щоб його кузов встановити на віз. У хід пішло всі колісні осі, колеса, кузов за винятком приладової дошки, капота і лобового скла. Сам Микола Юрченко розповів, що спорудив своє дітище, щоб їздити в поле, за пенсією і по селу в будь-який час року з комфортом.

Чоловік зазначив, що завдяки такій кареті він може їхати навіть в дощову погоду по трасі і залишитися чистим і сухим. Бризки води і бруду з-під коліс проїжджаючих машин не потрапляють на нього, дощ також не дістає до пасажирів карети. Зараз єдиною кінською силою є власне Кінь Каштан.

На спорудження карети пішло 2 місяці. Від "Москвича" були запозичені навіть сигнали повороту і фари. Вага готової кострукції 400 кілограм, але Кінь Каштан запросто тягне такий вантаж. Про місцевий "клібін" в селі склали чотиривірші і жартують, що в такій кареті можна возити британську королеву.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на вулицях Харкова помітили унікальний ретро-автомобіль-чорний BMW 1947 випуску. Автомобіль, який заїхав на вулицю студентську, мав прекрасний, доглянутий вигляд, нові шини і нові диски. Він відразу привернув увагу перехожих.

Також Знай писав, що Києві був помічений легендарний кабріолет Chevrolet Corvette.

Нещодавно Знай передавав, що Джексон Со з Багіо, що на Філіппінах, цікавиться верховою їздою. Тому, коли він в черговий раз зголоднів, вирішив відправитися в улюблений Мережевий ресторан, в якому подають страви з курки, верхи на коні.