На Тернопільщині чоловік спробував спалити себе через брак кількох місяців для нарахування пенсії. Потерпілого госпіталізували з опіками 50% тіла. Про це повідомляє Галас.

Чоловік 1961 року народження прийшов до центру зайнятості в Гусятині, що на Тернопільщині, щоб йому нарахували пенсію. Він відвідав Центр зайнятості 28 вересня об 11: 45. Однак співробітники заявили, що для цього йому не вистачає декількох місяців до потрібно стажу. Ця інформація обурила чоловіка. Він вийшов з кабінету, облив себе бензином, а потім і підпал. Співробітники Центру почали гасити чоловіка, але він отримав опіки 50% тіла. Швидка госпіталізувала потерпілого до лікарні.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення. Напередодні події у потерпілого лікарі діагностували інсульт. Очевидно, від безвиході, чоловік вирішив покінчити життя самогубством вельми жорстоким способом-самоспаленням.

Також Знай писав, що gроизошел даний інцидент під ранок вівторка, четвертого серпня. Близько 04:00, дівчина із Запоріжжя облила себе займистою рідиною, після чого підпалила. Ця історія стала топовою новиною для всієї країни на кілька днів. З'ясувалося, що дівчина довгий час захоплювалася темою самоспалення і планувала самогубство.

Нещодавно Знай передавав, що 29 липня, в поліція надійшло повідомлення про госпіталізацію з опіками 41-річної жительки с. Давидівки Житомирської області. Під час перевірки поліцейські встановили, що співмешканець потерпілої облив її легкозаймистою речовиною та підпалив. Наразі жінка перебуває в лікарні, а чоловіка затримано.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще