Державна комісія з техногенно-екологічних питань та надзвичайних ситуацій прийняла рішення змінити колір епідеміологічних «зон» в Україні. У зв'язку з цим Тернопіль знову став «червоною зоною». Про це стало відомо ще в п'ятницю 28 вересня.

З понеділка 28 вересня в Тернополі Укрзалізниця перестала зупиняти поїзди для посадки пасажирів. З поїзда зможуть вийти пасажири на станції Тернопіль, якщо були куплені квитки до цієї станції.

Крім того, зі станції Тернопіль не продаватимуться квитки на наступні поїзди: № 12/11 Одеса - Львів; № 21/22 Харків - Трускавець; № 41/42 Дніпро - Трускавець; № 49/50 Київ - Трускавець; № 81/82 Київ - Ужгород; № 86/85 Львів - Новоолексіївка; № 108/107 Одеса - Ужгород; № 110/109 Львів - Херсон; № 136/135 Снятин - Одеса - Чернівці № 715/716 Київ - Львів.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернополі не так давно Укрзалізниця відновила продаж квитків на поїзди, а також повинна була проводитися посадка пасажирів на залізничному вокзалі. Рішення було прийнято після того, як Державна комісія з ТЕБ і НС змінила зонування.

Також Знай писав, що 28 вересня, терміном на наступні два тижні почне діяти нове епідеміологічне зонування. У ньому Тернопіль знову став "червоною зоною". До неї також потрапили одразу кілька районів Тернопільської області та сам Тернопіль.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі знову змінився колір карантинної зони-місто стало червоним.