У Тернополі активно готуються до виборів мера. Зареєструвалися в територіальній виборчій комісії 10 кандидатів, серед яких 1 жінка. Вона балотується від»Української Галицької Партії". Ірина Яремчук вперше братиме участь у гонці.

Однак вона вже не перша жінка, яка хоче зайняти мерське крісло. У 2015 році крісло мера Тернополя пробувала зайняти Ольга Довгошия. Тоді їй відмовили в реєстрації. У 2006 році посада мера Тернополя була популярна серед жінок. За неї боролися відразу три кандидатки.

У 2020 році кількість зареєстрованих кандидатів мінімальна за минулі роки. У 2015 році крісло мера намагалися зайняти 11 осіб, а в 2010 – 16 осіб.

Нагадавши, Знай писав, що кандидати на посаду мера вже зареєструвалися. У Тернополі вже відомі 10 кандидатів, які претендують на крісло Сергія Надала. Портал пропонує читачам дізнатися, хто є хто.

Також Знай розповідав, що артист Юрій Ткач і його дружина розповіли, як вони підтримали Віктора Гевко в його бажанні балотуватися в мери Тернополя. Артист зазначив, що підтримав гумориста і навіть окрилив у нових починаннях, а сам не хоче пов'язувати своє життя з політикою. Він перерахував тих, хто залишився вірним сцені і навіть заявив, що пишається, що таких артистів багато.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що представник ВО "Свобода" і його багаторічний функціонер Леонід Бицюра вийшов з рідної партії. У в суботу 19 Вересня його вже висунули кандидатом на пост мера Тернополя партії Батьківщина Юлії Тимошенко. При цьому Леонід Бицюра залишився безпартійним і другим номером біло-сердечних у списку до Тернопільської міськради.