У Тернополі з'явиться новий "палац для урочистих подій". Його відкриють у Палаці культури»Березіль". Вже найближчими вихідними там відбудуться перші одруження. Про це пише Терен.

Також стало відомо, що для перших пар, які прийдуть в новий палац для урочистих подій міськрада підготувала приємні сюрпризи.

Мер Тернополя Сергій Надал розповів, що раніше Тернопільський РАЦС розміщувався в приміщенні, яке належало Ощадбанку. Міській владі кілька років вдавалося домовитися з банком про продовження перебування Рацса, але настав день, коли банк відмовив. Всі РАЦСи і РАЦСи підпорядковуються Міністерству юстиції, тому Тернопільський РАЦС за рішенням згори перебрався на масив Дружба в Тернополі.

Це не сподобалося молодятам. За словами Надала, нове приміщення розміщується в житловому будинку і туди складно під'їхати на автомобілі, тому було прийнято рішення надати інше приміщення для реєстрації шлюбів.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах
Показати ще

Також Надал розповів, що в Тернополі немає красивих приміщень і будівель, у яких був би зручний під'їзд до входу і можливість припаркувати велику кількість транспорту. На зустрічі з представниками управління юстиції було вирішено організувати "Палац для урочистих подій «у Палаці культури»Березіль".

Протягом двох місяців у цьому приміщенні йшов грандіозний ремонт. Там замінили все - від проводки до системи опалення. Для гостей одружень створили комфортні місця для сидіння, створили фотозону, створили зелену зону. Мер запевнив, що місця для автомобілів достатньо біля нового приміщення. Є можливість скористатися бічним входом, що також важливо. Надал зазначив, що під час ремонту були враховані побажання тернополян, а також побажання молодят.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі завоювала популярність послуга «Шлюб за добу». Протягом трьох років, поки ця послуга діє, було зареєстровано 3 тисячі нових сімей.

Тажке Знай повідомляв, що в Івано-Франківську 40 пар зареєструвалися в рамках пілотного проекту Міністерства юстиції України «Шлюб за добу».

Нещодавно Знай передавав, що у Львові двоє відомих у світі української моди чоловіків зіграють гей-весілля. Молодята вже забронювали номери в одному зі спа-готелів.