Відносини батьків і дітей можуть бути різними, італієць Андреа Бізотто, який переїхав до Німеччини, показав ідеал чоловіка і батька. Він рано пішов з життя, але залишив своїй дочці послання і навіть написав книгу, придумав красиву історію, щоб бути завжди поруч зі своєю малятком.

У Німеччині Андреа влаштувався працювати і зустрів свою любов Марію. Незабаром вони стали молодими батьками, але щастя зруйнувала хвороба Андреа. Лікарі виявили у нього злоякісну пухлину в легенях.

Чоловік пройшов всі види лікування-хіміотерапію, променеву терапію, операцію, але хвороба виявилася сильнішою. Однак Андреа вирішив, що залишить своїй дочці листи. Він написав 19 штук. Дівчинка повинна отримувати по 1 листу до свого 21 дня народження.

Після цього він почав робити нотатки в телефоні і ці замітки переросли в цілу книгу, яку Андреа передав знайомому коректору. Чоловік в таємниці від одного передав рукопис видавцеві і книга розійшлася 10 тисячами примірників.

Андреа розповів, що він був здивований такою популярністю книги, але сподівається, що все сказане в ній стане важливим для його дочки. Чоловік зазначив, що він дуже хоче, щоб дочка засипала з книгою в руках. Перед смертю батьки сказали дівчинці, що тато відлітає на зірку і буде дивитися за нею завжди. Після смерті Андреа Марія розповіла, що дочка тепер бажає татові на добраніч, дивлячись на зоряне небо.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Навсегда рядом

Что чувствуют молодые родители, которым суждено умереть и оставить детей? В обществе не принято обсуждать смерть, но итальянец Андреа Бизотто смог показать важность прощания с семьёй.

Geplaatst door С позитивом по жизни op Vrijdag 31 juli 2020

Нагадавши, Знай писав, що помер маленький хлопчик, якому нещодавно пересадили печінку.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині померла мама трьох янголят, яка довгий час боролася з раком молочної залози.

Нещодавно Знай передавав, що перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя.