Українців продовжує косити коронавірус. Щодня фіксується все більше і більше випадків зараження, а медики вже говорять про критичну ситуацію. На жаль, зростає і кількість смертельних випадків.

Сьогодні з Тернопільщини прийшла сумна новина. Помер відомий всій країні лікар Іван Венжинович. Його обличчя знайоме всій країні завдяки фото на білбордах. Причину смерті поки не називають, так як немає результатів тестування. Про це йдеться в повідомленні Почаївської лікарні в Facebook.

Івана Венжиновича привезли в лікарню з пневмонією і підозрою на коронавірус 28 вересня. Медики не змогли врятувати лікаря, який з березня місяця лікував пацієнтів, у яких діагностували COVID-19. Лікар помер на 51 році життя. Адміністрація лікарні та колеги висловили щирі співчуття рідним та близьким лікаря.

Фото втомленого медика було надруковано на білбордах, які розвісили по всій країні. На них був напис з вдячністю лікарям за врятовані життя. Фото зробили кореспонденти Associated Press, які приїхали на Тернопільщину робити репортаж про умови лікування людей у цьому регіоні. У кадр потрапив і доктор Венжинович. Головлікар районної лікарні Почаєва Богдан Кучер зазначив, що дуже сумно, що цього лікаря вже немає з нами.

Нагадавши, Знай повідомляв, що судмедексперти розповіли, як вони проводять розтини тіл людей, які померли під час хвороби коронавірусом. Медики зазначили, що українці більше бояться осуду суспільства і двотижневого карантину, тому просять не писати діагноз в документах.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Також Знай писав, що лікар Київської швидкої допомоги помер у той момент, коли рятував життя пацієнта.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі померла медик, до якої шикувалися черги з маленьких пацієнтів та їхніх батьків.