В Україні стає все популярнішим і привабливішим доглядати за бездомними тваринами. До діяльності волонтерів підключаються пересічні українці, які йдуть у двір і будують окремі будиночки для кішок і собак. У Тернополі нещодавно до цієї акції підключилися жителі однієї з багатоповерхівок по вулиці Злуки, 2.

Люди вийшли на вулицю, щоб підготувати для котів і собак цілу багатоповерхівку. Причиною стала мешканка цього будинку, яка доглядає за 20 дворовими котами, а деякі жителі проти, щоб тварини проводили зиму в підвалі. Тому був знайдений компроміс.

Майстер з керуючої компанії змайстрував каркас для котячого будиночка і навіть в кожній кімнаті постелили теплі килимки. Зовнішні стіни прикриють фальш-брусом. У такм будинку передбачено 10 окремих «приміщень» для котів.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові на проспекті Чорновола, 67, промишляє агресивна побірушка з тваринами. Літня жінка постійно змінює тварин, з якими жебракує. Вона нападає і намагається нацькувати будь-кого, хто робить їй зауваження. Львів'яни розповіли, що дана жінка бігає швидше, ніж молоді. Вона доганяє непонравившихся їй перехожих і б'є палицею.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Верховній Раді зареєстрований законопроект, який передбачає оподаткування українців ще одним податком. І хоча він поки лежить без розгляду, вже встиг викликати в українців праведне обурення.

Нещодавно Знай передавав, що в місті Нетішин Хмельницької області заборонили підгодовувати вуличних собак і кішок біля багатоповерхівок. Так у міській раді постановили, бо, кажуть, пси масово нападають на людей.