Тернопільські медики врятували вагітну жінку, яка заразилася коронавірусом. 23-річна майбутня мама викликала швидку близько 4 години ранку 29 вересня. У неї різко погіршився стан здоров'я.

Медики забрали жінку з явними симптомами коронавірусної інфекції - у неї був відсутній нюх, смакові відчуття, а також були болі в горлі і утруднене дихання. У пацієнтки виявили двосторонню пневмонію і госпіталізували.

Про ситуацію розповів генеральний директор Центру ЕМП Тернопільської області Михайло Джус. Пізніше стало відомо, що жінку виписали додому для подальшого лікування. Її здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадавши, Знай писав, що в Україні підвищиться вартість пологів. Про це розповів міністр Степанов. За цю процедуру платитиме держава, а для молодих українок народження малюка буде безкоштовним. Під час брифінгу Максим Степанов повідомив, що в МОЗ планують з 2021 року встановити тарифи для надання медичної допомоги при пологах від 35 972 до 194 489 гривень.

Також Знай повідомляв, що Історія про смерть іноземної студентки у Тернополі та народження дівчинки отримала щасливе продовження. За малятком приїхав батько і бабуся із Замбії. Чоловік забрав дочку після того, як медики виходили її до нормальної ваги (дитина народилася раніше терміну).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що дружина першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, у якої під час вагітності діагностували коронавірус, померла в клініці в Німеччині.