У Тернополі зоозахисники продавали милі дрібниці, щоб зібрати кошти на харчування та лікування безпритульних тварин. Акцію з розпродажу завалялися сувенірів і приємних дрібниць організували волонтери з організації «вірні друзі». Під їх опікою знаходяться близько сотні тварин.

Волонтери на виручені гроші закуплять корми та оплатять лікування тварин. Про це розповіла Алла Ляпандра керівник благодійної організації. Вона також розповіла, що коштів завжди не вистачає, а зараз особливо, так як ціни на утримання тварин ростуть.

Завдяки гаражному розпродажу волонтери виручили 3380 грн. Також були зібрані благодійні пожертви на корм для тварин. На цю мету зібрали 2300 грн з 2870 грн необхідних. На корм підуть частина грошей з продажу акційних сувенірів. Залишок залишиться для оплати лікування підопічних, які зараз перебувають у ветеренарних клініках.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на початку вересня 2020 року на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що на території одного з домогосподарств у Чернівцях господар жорстоко поводиться з собакою. Правоохоронці встановили, що вказаний чоловік опікується твариною за час відсутності господарів. Також він повідомив, що ніхто над собакою не знущався і категорично відмовився віддавати тварину.

Також Знай писав, що в парку міста Буча, що під Києвом, з'явилися незвичайні новосели-лисиці. Вони бавлять жителів навколишніх районів, проте зоозахисники запевняють, що тварин необхідно відловити.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що кричущий інцидент стався в Одеській області, в селі Доброолександрівка. Чоловік на вулиці розстріляв з рушниці п'ять собак. Частина з них були домашніми. Свідки події одразу викликали поліцію, але правоохоронці не приїхали.