На Тернопільщині помер директор агротехнічного коледжу. 4 жовтня зупинилося серце Ярослава Козія. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті навчального закладу.

Колеги викладача і керівника коледжу повідомили, що Ярослав Козій помер раптово і передчасно. Вони також написали, що про цю людину залишаться тільки світлі спогади.

Також колеги і підлеглі покійного викладача висловили співчуття рідним і близьким педагога.

Ваше велике, щире серце, дорогий наш директоре, перестало битися у професійний день усіх Педагогів, Наставників та...

Geplaatst door Борщівський Агротехнічний Коледж op Maandag 5 oktober 2020

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що пішов з життя засновник бренду Kenzo Кендзо Такада. Чоловікові був 81 рік і він помер через ускладнення коронавірусу.

Японський дизайнер і засновник модного будинку Kenzo помер у неділю, 4 жовтня, в одній з лікарень у французькій комуні Нейї-сюр-Сен. Такада народився 27 лютого 1939 року в японській префектурі Хего. Він здобув освіту в школі для модельєрів Bunka Gakuen в Токіо, а в 1965 році переїхав до Франції.

Також Знай повідомляв, що у Львові в суботу, 3 жовтня, пішов з життя відомий архітектор Володимир Следзь. Причиною смерті чоловіка стало захворювання коронавірус. Навіть тривале лікування не дало бажаного результату-відомий діяч і співзасновник студії «Арніка» не зміг подолати хворобу.

Нещодавно Знай передавав, що в Італії померла Українка, яка поїхала на заробітки. Віра Сич жила у Збаражі, що на Тернопільщині. Причин смерті українки не уточнили.