У Тернополі пасажири громадського транспорту поскаржилися на чоловіка, який любить задовольняти свої інтимні потреби і бажання привселюдно. Він вважає за краще це робити в салонах автобусів, пише 0352.

Тернополянка розповіла, що вона з дитиною зайшла в салон автобуса на тернопільському автовокзалі. Вони сіли на вільні сидіння і стали чекати відправлення. За ними слідом зайшов чоловік у джинсах і куртці. Він пройшов між сидіннями, а потім встав так, щоб його бачили пасажири і дитина і прийняв задовольняти свої дивні інтимні потреби.

В автобусі пасажири не зробили йому зауваження, а лише відсіли подалі. Жінка звернулася до водія зі скаргою. Інцидент тривав не більше 5 хвилин.

Нагадавши Знай писав, що в Харкові дівчат попереджають про маніяка, який бродить на одному з житлових масивів. Жителі міста розповіли, що на Холодній горі полює ненормальний чоловік. Неадекватна людина підходить до дівчат біля входу в метро і пропонує зайнятися інтимом. Якщо дівчина відмовляється, то він намагається зробити задумане насильно.

Також Знай повідомляв, що 46-річного львів'янина підозрюють у щонайменше 11 зґвалтуваннях і розбещеннях дівчаток-підлітків. Правоохоронці з'ясували, що цей чоловік поглумився на 11 дівчатами у віці 11-14 років. якщо його провина буде доведена, що його відправлять за грати на 15 років.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Слідство з'ясувало, що перші злочини датують ще 2005 роком. Наразі 46-річний львів'янин на той час був керівником одного з офіційно не зареєстрованих молодіжних таборів.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві чоловік голим розгулював містом. У нього в руках був ніж, а на обличчі маска. Він напав на жінку серед білого дня.