У Херсонській області сталася трагедія-мати втопила свого сина. Тривогу почав бити її 41-річний чоловік, який жив окремо від колишньої дружини, але регулярно спілкувався з нею і дитиною. Він два дні не бачив близьких, хоча раніше вони гуляли у дворі щодня. Чоловік спробував зустрітися з жінкою, але вона не відкривала двері і не відповідала на телефонні дзвінки.

Чоловік викликав поліцію і прийшов до колишньої дружини з правоохоронцями. Вони застали жінку в пригніченому стані, а дитину не знайшли. Після цього з'ясувалася моторошна правда. Кількома днями раніше жінка взяла свою дитину, сіла в автобус і поїхала до Північно-Кримського каналу. Там вона вийшла на зупинці.

Далі вона з дитиною стрибнула у воду. Дитина потонула відразу, а вона змогла вибратися на берег. Далі вона повернулася додому. Також жінка пояснила, що хотіла покінчити життя самогубством, але не змогла зробити цього. На такий жорстокий крок вона зважилася тому, що дитина страждала від народження складним захворюванням, а останнім часом його стан погіршився, а мати зневірилася в його можливому одужанні.

Тіло дитини дійсно знайшли в Північно-Кримському каналі. Його дістали з води і забрали на судмедекспертизу.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві живе сім'я переселенців, в якій дитина страждає невиліковним генетичним захворюванням. Мати хлопчика не здається, знаючи, що врятувати дитину неможливо.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що прокуратура оскаржила рішення суду першої інстанції і посилила покарання матері, яка приховала свою вагітність, народила, а потім задушила дитину.

Нещодавно Знай передавав, що 25 вересня 2016 року в Дніпрі були застрелені співробітники Національної поліції Артем Кутушев і Ольга Макаренко. Правоохоронці вшанували пам'ять загиблих колег.