Фастфуд, напевно, одне з найсмачніших і найшкідливіших винаходів людства. Вчені давно зламали тисячі копій в суперечках, чому не можна харчуватися шаурмою або хот-догами. Якщо хочеться ароматну шаурму, як готують її в найближчому кафе, то можна приготувати фастфуд будинку. Це буде корисніше і приємніше. Отже, рецепт здорової шаурми для дітей і дорослих.

Інгредієнт

  • куряче філе - 1 частина грудки;
  • лаваш – 1 штука;
  • огірки - 1 штука;
  • помідори - 1 штука;
  • сметана-2 столові ложки;
  • майонез-2 столові ложки;
  • сіль, перець - за смаком;
  • сир-30 грам;
  • часник-1 зубок.

Спосіб приготування

Все починається з нарізування курятини. Філе потрібно порізати довгими тонкими слайсами уздовж шматка. Порізане м'ясо кладеться на сковороду і обсмажується до готовності. Поки смажиться м'ясо можна нарізати огірки і помідори такими ж довгими шматочками. Зубок часнику потрібно пропустити через прес або натерти на дрібній тертці.

Соус готується досить просто-змішується сметана і майонез, а потім до них додається сіль і перець, і раніше подрібнений часник.

Після цього можна приступати до приготування шаурми. На розгорнутий лаваш наноситься соус і тонко розмазується, далі викладаються інгредієнти – куряче філе, огірки, помідори, сир. Починати викладати наповнення потрібно в 15 см від краю лаваша, щоб було зручно загортати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що 1 жовтня в Києві вирішили приготувати найбільшу шаурму з фалафелем, яку тільки бачили в Україні - майже 30 метрів! Готували "гіганта" на Подолі, до роботи залучили десятки волонтерів.

Також Знай розповідав, як приготувати картоплю обсмажену в клярі.

Нещодавно Знай передавав, як приготувати смачні рогалики до чаю на своїй кухні.