На Тернопільщині 50-річна донька вбила власну матір за те, що та вийшла зі своєї кімнати. Трагедія сталася в селі Жабинці Гусятинського району 4 жовтня. Смерть 75-річної жінки констатувала бригада медиків, яка виїхала на виклик. Про це повідомили в Нацполіції Тернопільської області.

Також стало відомо, що 50-річна дочка загиблої була в цей момент в стані алкогольного сп'яніння і не хотіла визнавати, що саме вона вбила матір. Жінка розповіла, що вона святкувала свій день народження. Коли гості стали йти, з кімнати вийшла її мати і вирішила попрощатися з ними, але дочка почала заперечувати. Літня жінка замахнулася на неї тростиною, з якою ходила.

Дочка вихопила у неї з рук цю тростину і почала наносити удари. Після цього Літня жінка впала і померла на місці. Її дочка наполегливо твердила, що її мати невдало впала, але сліди крові на ліжку і на підлозі. Також виявили і спроби замити кров на поверхнях.

Правоохоронцям вдалося зібрати всі докази провини 50-річної жінки та оголосити про підозру за статтею 121 ч.2 Кримінального кодексу України. Суд має обрати їй запобіжний захід.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині протягом останніх трьох років розгорталася історія, яка ще раз нагадала про необхідність говорити з близькими людьми. Літній жінці-мешканки села під Тернополем, довелося ходити по судах, щоб повернути у свою власність будинок і магазин, які обманним шляхом привласнила її дочка.

Також Знай писав, що у Львівській області шукали молоду дівчину, яка загубилася в лісі.

Нещодавно Знай передавав, що на Київщині 20 вересня в страшній аварії загинули мати і дочка-підліток. Чоловік, який перебував за кермом, госпіталізований до лікарні у вкрай важкому стані.