У Тернополі містянка знайшла кілька номерних знаків від автомобілів. Жінка виклала фото на своїй сторінці в Facebook. Надія Чихаревська розповіла, що виявила їх після сильної зливи.

Користувачка запропонувала дізнатися на фото номер машини і зв'язатися з нею, щоб забрати знак.

Вчора 6 жовтня в Тернополі пройшла аномально сильна злива. Вода затопила вулиці міста і транспорт просто стояв по капот у воді. Людям довелося пішки через калюжі і струмки йти додому. При цьому автомобілі втратили свої номерні знаки.

ДНЗ шукають господарів😉

Geplaatst door Nadiia Chykharivska op Woensdag 7 oktober 2020

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі здійснився прогноз синоптиків - на місто вилилася потужна злива. В результаті цього вулиці буквально пішли під воду. Транспорт заглох у бурхливих потоках води, а городянам довелося ходити по коліно у воді. Допомогу постраждалим автомобілістам надавали рятувальники. Вони витягували машини з глибоких місць.

Також Знай писав, що сильний дощ, який почався в столиці ввечері 6 жовтня, у вівторок, тривав всю ніч. За прогнозами синоптиків, злива продовжиться, принаймні, до пізнього вечора 7 жовтня. Хоча для осені це цілком нормальна погода, київські комунальники знову виявилися не готові до природних явищ, тому вулиці знову перетворилися на річки.

Неданво Знай передавав, що в Івано-Франківську пройшла сильна злива. 5 жовтня, близько 21: 00 в Івано-Франківську пройшла потужна злива з сильним вітром і грозою. Стихія розбушувалася досить сильно. В результаті вітер вирвав кілька дерев, зламав покриття дахів будинків і обірвав дроти, що залишило вулиці міста без електрики.