У Тернополі існує таже проблема, що і по всій Україні – паркувальні місця. На центральних і не дуже вулицях міста машини стоять скрізь і навіть під заборонними знаками, на пішохідних переходах. Один з таких героїв паркування потрапив на відео та фото.

У Тернополі біля спортивного комплексу "Колізей" таксист поставив автомобіль на пішохідний перехід. Водій таксі "пілот" припаркував автомобіль в недозволеному місці, а на зауваження інших водіїв відреагував жестами і зник у страховій компанії.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві серйозно взялися за "перевиховання" героїв паркування. У 2020 році столиця підписала контракти відразу з п'ятьма приватними конторами, які надають послуги з евакуації машин на штраф-майданчик.

Мер столиці Кличко давно втілив у життя ідею евакуації машин, які залишені власниками в непризначеному для цього місці. Евакуація і перебування машини на штрафмайданчику - платне задоволення, за яке платять провинилися кияни.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Харкові на Салтівці "героя парковки" закидали сміттям. Машину закидали пакетами з побутовими відходами. причиною стала парковка біля сміттєвих баків. У майбутньому вже не захочеться залишати авто біля смітника.

Нещодавно Знай передавав, що в Харківській області за кермом позашляховика виявився унікальний водій, який, напевно, боявся натиснути на педаль газу і їхав по дорозі з мінімальною швидкістю. За машиною вишикувалася ціла черга через це зволікання у пасажира рейсового автобуса здали нерви. Чоловік вийшов на дорогу наздогнав машину і вдарив у заднє скло кулаком.