У Запорізькій області завершився Чемпіонат України з армспорту серед юнаків, юніорів та молоді. Змагання проходили з 2 по 5 жовтня. Переможцем у двох категоріях став молодий спортсмен з Тернопільщини.

Мар'ян Синовецький здобув золоту медаль та 1 місце у вазі «80+» у боротьбі на ліву руку та 3 місце на праву руку. Крім того, Мар'ян виконав норматив на отримання кандидата в майстри спорту армспорту. Про перемоги молодої людини розповіли в Озерянській ОТГ, де Мар'ян народився і виріс.

Нагадавши, Знай повідомляв, що вихованці Тернопільської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 вибороли 11 медалей у змаганнях з плавання. Їх тренер Катерина Антонишин розповіла про те, які нові досягнення з'явилися у її підопічних.

Тренер молодих людей розповіла, що змагання проводилися за зменшеною програмою через пандемію, багато спортсменів не змогли приїхати. Захід, за її словами, було приурочено до ювілею з дня першої згадки про басейни. Завдяки відмінній організації навіть під час карантину змагання пройшли в комфортній обстановці.

Також Знай писав, що чемпіонка світу з біатлону, олімпійська чемпіонка, капітан жіночої збірної, спортсменка та уродженка Тернопільщини Олена Підгрушна завоювала ще одну спортивну нагороду. Вона стала кращою в спринті серед жінок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві любителі футболу зможуть наживо, з трибун стадіону подивитися матчі. Про це під час брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко. Відповідне рішення прийняла Комісія з надзвичайних ситуацій.