Стало відомо, коли в оселях тернополян з'явиться тепло. Про це розповів головний інженер КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" Віталій Гребенюк кореспондентам Файне місто.

Фахівець комунального підприємства зазначив, що батареї зігріються тільки якщо середньодобова температура опуститься нижче 8 градусів і буде триматися на цьому рівні не менше трьох діб. Він також пояснив, що на даний момент температура на вулиці не сприяє включенню опалення.

Також головний інженер розповів, що інформацію про температуру повітря вони отримують від Гідрометцентру, з яким укладено спеціальний договір. Якщо температура буде знижуватися, то на підприємстві почнуть готуватися до включення опалення в житлових і навчальних закладах.

Віталій Гребенюк розповів, що до підприємства звернувся директор лікарні №2, щоб підключити пологовий будинок до опалення раніше, ніж інші корпуси. Головний інженер "Тернопільміськтеплокомуненерго" розповів, що дане питання вже обговорено і теплоносій буде поданий в пологовий будинок. У пологовому будинку є власний тепловий пункт, який зможе регулювати температуру батарей.

Коли у Тернополі включать опалення: розповідає головний інженер КП "Тернопільміськтеплокомуненерго"

Коли у Тернополі включать опалення: розповідає головний інженер КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook, дивіться стріми наживо, коментуйте та діліться із друзями, найцікавіші авторські матеріали читайте на нашому сайті. Будь з Файним і все буде Файно! - Хочете повідомити важливу новину, телефонуйте 0677993977

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Файне місто op Dinsdag 6 oktober 2020

Далі Віталій Гребенюк розповів, що протягом літа були проведені ремонти в котелень, було встановлено нове обладнання. Основні роботи завершені, тому всі котельні готові для пуску тепла в будинки тернополян, але там продовжують вести ремонтні роботи, не пов'язані з обігрівом будинків.

З приводу вартості Гребенюк зазначив, що величина тарифу буде залежати від вартість ресурсів і від інших складових.

Нагадавши, Знай повідомляв, що У жовтні в Україні традиційно стартує опалювальний сезон. Однак щороку, коли на вулиці холоднішає, країни починають замислюватися про тепло в трубах.

Також Знай писав, що Руслан Марцінків розповів, коли в Івано-Франківську включать опалення.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівецькій області через відсутність фінансування компанія "Чернівцігаз" не може приступити до відновлення газопроводу Джурів-Банилів.