У Тернополі старшокласники побили свого на рік або два молодшого співученика. Скандал розгорівся завдяки публікації в Facebook мами постраждалого хлопчика. За її словами, старшокласники побили дев'ятикласника в приміщенні школи. Хлопчик отримав травми.

Його мама Леся Балла описала ситуацію в соцмережі. Вона розповіла, що старшокласники групою з кількох людей били її сина в класі. Били руками, а потім і ногами по обличчю. Вона зазначила, що на крики і шум у класі ніхто не відреагував, ніхто з вчителів не поцікавився, що відбувається. Діти, які були присутні при цьому знімали все, що відбувається на відео.

Мама постраждалого хлопчика зажадала, щоб батьки кривдників виховували своїх «дітей-тварюк» правильно. Далі вона розповіла, що в тому, що трапилося винні всі – вчителі за те, що вони не втихомирили кривдників і не відреагували, батьки за те, що вони виховують «тварюк», директор школи, який, за її словами, одягнув рожеві окуляри і у нього все добре.

Жінка поставила питання в своєму пості про те, чому таких криків і шуму ніхто не почув або не захотів почути. Чому вони допустили кровопролиття в школі? Вона сподівалася, що всі винні понесуть покарання.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Після цього Леся бала розповіла, що в школі не дотримуються карантинні правила, а діти гуляють по навчальному закладу, хоча повинні бути в класах.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Запоріжжі молоді хлопці познущалися над дорослим чоловіком. Зв'язали скотчем і пішли за петардами.

Також Знай писав, що на Прикарпатті дві дівчини побилися через хлопця.

Нещодавно Знай передавав, що в Черкасах у дворі школа побилися батьки учнів через побори.