Осінні дощі та негода нагадали про дірявих дахах тернополян. Знову на поверхні опинилося питання необхідності ремонту житлових будинків, який комунальники обходять стороною. Так у будинку по вулиці С. Петлюри, 4 протікає дах.

Мешканці будинку в Facebook показали, як вони змушені боротися з протікає дахом і мокрими стелями. Фото і відео саморобних конструкцій люди показали в групі «Скандальна Тернопільщина».

На горищі будинку жителям довелося зробити імпровізований стічний канал для води з жерсті та інших підручних матеріалів. Вони підвісили шматки металу до покрівлі і зробили ухил, щоб вода стікала в ємності.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

В описі під фото тернополяни розповіли, що численні звернення до ЖЕКу ПП «Перспектива»-«Сонячне» нічого не дали. У відповідь від співробітників чується тільки сарказм і глузування. Директор ЖЕКу пані Лімчишин, за словами мешканців, уникає зустрічі з ними.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві за адресою вулиця Щербаківського, 31-А (до перейменування вул Щербакова) комунальники так захопилися укладанням асфальту на тротуарі, що "замурували" кореневище дерева ,якому не пощастило попастися їм на шляху.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі показали старі будівлі лікарень, які руйнуються на очах. Серед них багато пам'яток архітектури, а багато хто має містичні історії за плечима. Як би там не було, але ці будівлі – історія Дніпра, без якої неможливо уявити місто.

Нещодавно Знай передавав, що побачити старовинну архітектуру Чернівців з висоти і не постраждати-завдання не з легких. У міській Ратуші, з якої відкривається неймовірний вид на обласний центр, перебувати небезпечно, так як Будівля руйнується від старості.