Син поїхав за кордон, дочки продали батьківську квартиру, матір поселили в однокімнатну, а залишок розділили – таку історію розповіла українка після спілкування з сусідкою. Літня жінка Ольга Михайлівна заходила до сусідів і просила продукти. Згодом сусідки розговорилися, і пенсіонерка повідала свою історію.

В один з таких парафій Ольга Михайлівна зазначила, що у її сусідки міцна сім'я і побажала берегти щастя, яке вона не змогла зберегти. Після спілкування з жінкою і сусідами стало відомо, що у Ольги Михайлівни була міцна сім'я – троє дітей, чоловік. Однак за нею помічали дивацтва. Вона не звертала на чоловіка ніякої уваги, а ось дітей обожнювала.

Про свою дружину, який не був помічений в пияцтві або рукоприкладстві, а тільки лише в доброму ставленні до сім'ї, вона завжди говорила погано. Жінка робила його винуватим у всіх неприємностях і життєвих дрібницях, а з дітей порошинки здувала. Все сусідам плітки не хороші про чоловіка розповідала, а чоловік терпів таке ставлення. Однак не стерпів і пішов до іншої жінки.

Ользі Михайлівні довелося йти працювати. До цього вона вдома сиділа і займалася сім'єю. Вона влаштувалася листоношею. Діти виросли-син поїхав за кордон, а дочки залишилися на батьківщині, але особливо мати не балували увагою.

Пізніше вони вирішили продати батьківську трикімнатну квартиру. Матері вони купили однокімнатну, а залишок грошей розділили. Тільки тепер жінка стала з теплотою відгукуватися про чоловіка, який знайшов іншу жінку і створив дружну сім'ю з нею. Вона зрозуміла, як помилялася, залишившись на самоті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що українка поїхала на заробітки в Італію і потрапила в справжнє пекло.

Також Знай повідомляв, що у пожежі в Польщі загинула українська заробітчанка.

Нещодавно Знай передавав, що жінка на ім'я Люба поїхала до Італії, щоб утримувати дітей, але життя розпорядилося інакше.