11 жовтня у Тернополі помер заслужений працівник освіти, доцент кафедри менеджменту освіти Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Романюк Антон ЙОСИПОВИЧ. Йому було 84 роки. Про смерть вченого і викладача повідомила директор школи №10 Тамара Бутусова на своїй сторінці в Facebook.

Вчений і викладач народився і виріс в селі Боднарівка в Хмельницькій області в 1936 році. У 1966 році був прийнятий на посаду завідувачем Гусятинського районо, а з 1977 працював завідувачем (начальник управління) Тернопільського управління освіти і науки. Був також і заступником голови облвиконкому.

У 1977 році Романюк вийшов на пенсію і продовжив працювати. Він був завідувачем кафедри менеджменту освіти.

Прощання з померлим відбулося 11 жовтня в будинку печалі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Чернівцях прощаються із заслуженим лікарем України Погірляком Василем Степановичем. Погірляк Василь Степанович був відомий як на Буковині, так і за її межами.

Також Знай писав, що у Львові помер відомий український письменник і поет Микола Петренко. 95-річний художник пішов з життя в суботу, 10 жовтня. Останнім часом він хворів і перебував на лікуванні в одному з медичних установ міста.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові в ліцеї померла вчитель. Жінка довго хворіла коронавірусом, який дав ускладнення.