На Тернопільщині розшукують чоловіка, який пішов у ліс за грибами і не повернувся додому. У поліцію звернулася дружина зниклого. Жінка повідомила про зникнення чоловіка близько 2 години ночі 11 жовтня.

Жінка розповіла, що вони проживають у селі Залісся. Її чоловік близько 2 години дня відправився в ліс за грибами, але до настання темряви не повернувся додому. Правоохоронці виїхали на виклик.

Слідчо-оперативна група у складі дізнавача Світлани Дудник і оперативного співробітника Віталія Свинарчука виїхала в село Залісся і приступила до пошуків 56-річного грибника. Через кілька годин пошуків чоловіка знайшли. Він сидів у лісі і чекав допомоги. Його привезли додому.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області рятувальники розшукали грибників, які заблукали в лісі. Інцидент стався в четвер, 1 жовтня. Близько 10 години черговому рятувальному посту надійшов сигнал про зникнення людей.

Також Знай повідомляв, що на Прикарпатті рятувальники знайшли раніше зниклого чоловіка. 4 жовтня, близько 14:30, житель села рівня Рожнятівського району 1957 року народження, пішов у ліс збирати гриби і не повернувся додомуй. Його розшукали рятувальники і повернули додому. Чоловік промок і замерз, але вижив в жорстких умовах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі чоловік зник після того, як сів у таксі і поїхав у справах. Правоохоронці в даний момент встановлюють місце знаходження даної людини. Дмитришин Олександр Миронович 1971 року народження проживає в Тернополі.